недеља, 18. септембар 2016.

TRECI SVETSKI RAT

NE PLASIM SE JA TRECEG SVETSKOG RATA KOJI JE PREMA MEDIJIMA SVE BLIZE! BEZ VEZE! ON JE VEC ODAVNO POCEO! ZASTO AUSTRIJA TERA GRADJANE DA KUPUJU ZALIHE HRANE I VODE ? I NEMACKA TAKODJE???? PA SU I U NASIM NOVINAMA CAK IZRACUNALI DA NAM TREBA SAMO CETIRI HILJADE ZA ZALIHE ZA 10 DANA!
Sve novine su pune naslova koje upozoravaju da se priblizava Treci svetski rat. Ima tu "cinjenica"  da vec vidite sebe u nekom sklonistu kako drhtite pod pocepanim cebetom. Ipak, razmislite malo/ Kakava najava pocetka rata? To je zamena teza. Plase narod pocetkom nekakvog rata, da narod ne bi shvatio da je rat vec odavno u toku. Na raznim delovima sveta na razlicite nacine. Ali rat je prisutan . Ima on i razlicite oblike. Negde su to samo finansije koje teraju na bankrot firmi i  pojedinaca, negde su smrtonosne bolesti, negde politicke presije,negde "prirodne" katastrofe... Uglavnom nigde se na planeti Zemlji ne zivi normalno,onako kako se nekada zivelo. Ne mislim u smislu naprednije tehnologije ili zagadjenosti zemlje, vazduha,hrane, vode... Zapravo mislim, na onaj miran pomalo dosadan zivot iz 70-tih,80-tih godina zivota kad nismo imali mobilne telefone, internet, ali ni GMO hranu. Vreme je teklo sporije, bili su sporadicni ratovi i to  samo iz jednog razloga da bi se potrosilo oruzje. Bila su to najlepsa vremena za ovu civilizaciju kojoj pripadamo. I nismo uspeli da ga sacuvamo. Sve smo ucinili da unistimo i ljude i planetu na kojoj zivimo. I krenuli smo u NOVI SVETSKI POREDAK sto neminovno vodi i do NOVE CIVILIZACIJE. 
Svesni ste sta to znaci? Sve ono sto danas znate nestace vrlo brzo. Promenice se ljudi u svakom smislu i fizickom i mentalnom (cak ce se promeniti i nacin razmnozavanja ljudske vrste), promenice  se drustvo i politika i religija ali i priroda oko nas. Na gore nazalost. I opet ponavljam to se spreciti ne moze.
Malo su i ovi naslovi bez veze . Vec danima mi "iskavu" vesti tipa: Austrija i Nemacka teraju gradjane da se snadbeju zalihama vode i hrane za 10 dana. Sto bas oni? I kakv je to rat od 10 dana? Da nije onaj iz serije "Mucke" gde Rodni ubedjuje Del boja da se posle nuklearnog napada za 10 dana moze izaci iz sklonista. I nasi mediji su cak izracunali kolicinu novca za pomenute zalihe. Umrla sam od smeha ( pa mi rat   i ne treba da me ubije). Dakle za 4.000 "moze" da se kupi vode i hrane za 10 dana. A uputstvo glasi vode za pice 2l po clanu ,za higijenu jos 1,5 l dnevno. Cetiri clana dnevno upotrebe 14 litara vode . Za deset dana im treba 140l. Zatim konzervirana hrana 4puta 4 konzerve dnevno = 160 konzervi. Onda suvo kostunjavo voce za koje tvrde da je dovoljna kesica za ceo dan i da moze sa tim da se prezivi 4 puta 10 =40. Tost hleb ,svakom po s parceta dnevno  negde oko 80 parcadi. Baterije za tranzistor i tranzistor ( ako imate???) i sve to za 4.000 , bez lekova, sapuna, toalet papira i slicno!!!!
DAKLE LJUDI! BEZ PANIKE! KAKAV BRE RAT?! OVAJ CE SE PUT CIVILIZACIJA PROMENITI PRELASKOM OVOG SVETSKOG PORETKA I OVE CIVILIZACIJE U NOVI SVETSKI POREDAK I NOVU CIVILIZACIJU BEZ ZVANICNOG RATA. KO BI SE USUDIO NA NUKLARNI RAT? NEGO OVAKO. RAT OVDE, ZEMLJOTRES ONDE. EBOLA TAMO, GMO OVAMO I TAKO REDOM!!!!!

Нема коментара :

Постави коментар