среда, 13. јул 2016.

ALHEMICARI I NEANDERTALCI

ALHEMICARI, MOCVARA, NEANDERTALCI... U PECINI PETRALONE U GRCKOJ PRONADJENA LJUDSKA LOBANJA STARA MNOGO VISE OD 50.000 GODINA... 70 METALNIH  KNJIGA ...
Ruski naucnici su Svajcarskoj prikazali najnoviji nacin transmutacije - pretvaranje jednog hemisjskog elementa u drugi - citaj prava alhemija!Proces je potpuno bio-hemijske prirode bez upotrebe lasera,katalizatora,radijacije i krajnji mu je cilj proizvodnja hemijskih elemenata koji se kao takvi ne mogu naci u prirodi. Recimo oni elementi koji bi sluzili za gorivo svemirskih letilica. Naravno transmutacija bi pojeftinila i pojednostavila proizvodnju mnogih hemijskih elementa, pa se otkrice ovih ruskih naucnika pokusava sakriti iz istog razloga kao i Teslina besplatna struja. Nekome nije u interesu da se bilo sta proizvodi jeftino ili da je ne daj boze besplatno. Vladari sveta ovo otkrice milenijuma koje je obelodanjeno 21 juna vec na samom startu nisu medijski ispratili onako kako bi trebalo. To jest o ovome se vise ni ne prica posle te konferencije za stampu i prikazivanja samog procesa transmutacije!
Naucnici su uspeli da rekonstruisu glasne zice neandertalaca, ali su u obzir uzeli  i faktor sirokih  nozdrva i oblik lobanje . A u Grckoj su otkrili da je prica o celokupnoj ljudskoj evoluciji laz. Prica da poticemo iz Afrike i da su najstarije ljudske lobanje procenjene na oko 50.000 godina vise nije jedina istina o postanku coveka. U pecini Petralone pronadjena je lobanja stara 700.000 godina. Lobanja je od strane strucnjaka opisana kao arhaican primerak  hominida koja je nastala iz Homo erektusa, klasicnih Neandertalaca i   anatomski modernih ljudi. Znaci poseduje osobine svih navedenih vrsta ali i jake evropske osobine cime se pobija prvobitna teorija o evoluciji sa pocetcima ljudske vrste u Africi. Moderna iskopavanja u ovoj pecini su od 1983-ce godine ali su pod budnim okom grcke vlade te su u vise navrata zabranjivana a zadnjih petnaestak godina stalno su u fazi sudjenja i zabrana. Istrazivac dr Puljanis koji je jos odavno otkrio istinu da ljudska evolucija seze mnogo dalje u proslost ( cak mozda i do 800.000 godina unazad) ima od 2012-te godine potpunu zabranu prilaska pecini ( te godine su on supruga bili fizicki napadnuti u svojoj kuci).
Kad smo kod arheoloskih iskopavanja svi zamisljamo kopanje po pustinjama, pecinama i slicno.  Ali niko ni ne pomislja na mocvare. Zapravo se u mocvarama zbog sastava zemljista nalaze najocuvaniji primerci ljudskih kostura. I necega sto je potpuno fascinantno ,a sluzilo je za hranu.   U Irskoj u nekoj mocvari nadjen je pravi pravcati puter star oko 5000 godina. Tela koja su pronasli po Irskim i Skotskim mocvarama ipak su malo mladja i procenjuju se na oko 2000 godina. Tako dolazimo da zakljucka da je mocvara prirodan zamrzivac ( za puter i ljudska tela) koji su savrseno ocuvani.Najjezivija je prica o tome da su tela sva do jednog pokazivala tragove brutalnog nasilja. Otud valjda i u mocvari?! I to ne bilo gde po telu nego uglavnom na vratu - tragovi davljenja, uzeta, prebijanja necim  i slicno. Da li su nasi preci tako dobro znali anatomiju da su ako su nekoga hteli da ubiju radili to sigurnom metodom - lomljenjem vrata. Znate onu nasu psovku -slomicu ti vrat! Da to znaci sigurno cu te ubiti. Ili blaza varijanta : Pazi gde stajes da ne slomis vrat - citaj da ne pogines! I da se zna tela su bila i muska i zenska  raznih godina starosti.
Jos jedno arheolosko otkrice u vidu "svitaka " sa dna Mrtvog mora moglo bi da promeni istoriju sveta. Drevna kolekcija tankih knjiga vezana zicom kriju tajnu ranih dana hriscanstva. Kako i zasto se nasla na dnu. Mnogi naucnici veruju  da je to izgubljena knjiga kodeksa koja se pominje u  Knjizi otkrovenja u Bibliji. Pronadjene knjige inace datiraju iz Prvog veka posle Hrista sto je dokazano i specijalnim metalurskim ispitivanjem.Sadrzaj jos nije desifrovan ali ce se i to uskoro desiti.
DO KOG ZAKLJUCKA DOLAZIM PISUCI OVAJ TEKST. DA ISTRAZUJUCI PROSLOST SAZNAJEMO BUDUCNOST. SVE ONO STO SE DOGADJALO MILENIJUMIMA  PRE NASE CIVILIZACIJE NAMA JE NEPOZNATO I SADA ZAHVALJUJUCI TEHNOLOGIJI OTKRIVAMO. TAKO CE I BUDUCE CIVILIZACIJE OTKRIVATI EVOLUCIJU COVECANSTVA U OVIM DVEHILJADITIM GODINAMA. ZASTO MISLIM DA CE NAILAZITI NA POTPUNO ISTE STVARI? JEDNOSTAVNO JA SVE VISE VERUJEM U TEORIJU DA SE SVE STO JE IKAD POSTOJALO NALAZI  I DALJE U SVEMIRU SAMO U PARALELNIM SVETOVIMA. ZATO  SE I DESAVA DA PONEKAD NESTO " ISKRSNE" U OVOM NASEM SVETU. JER KAKO SMO PRISUTNI OVOLIKO DUGO NA PLANETI ZEMLJI IMA NAS SEDAM MILIJARDI A TEK ZADNJI VEK NALAZIMO ARHEOLOSKE ISKPINE STARE PO NEKOLIKO HILJADA GODINA? STETA STO ONAJ NEANDERTALAC UMESTO ZVUKA GLASA NEMA IVIDEO ZAPIS!
ISTA FORA I SA ONIM ULAZENJEM  NEKE OSOBE U NAS ZIVOT ZAR NE?




















Нема коментара :

Постави коментар