уторак, 30. септембар 2014.

RTANJ

O  RTNJU  PLANINI ZNAMO SVE.ILI ZAPRAVO NE ZNAMO NISTA! Hajde prvo malo da se preslisamo sta znamo.Da je u obliku piramide vidimo,da je supalj znamo, a to sto ne mozemo da udjemo unutra i skapiramo celu misteriju verovatno ima razlog. Da negativnu energiju pretvara u pozitivnu osetili su mnogi ,a desetak biljka koje samo ovde rastu dokazano lece mnoge bolesti disajnih organa.Pa evo jos jedna cinjenica: dimenzije ove planine su u odnosu 4:2:1 kao i Keopsova piramida.Medjutim veliki je problem dokazati da su Rtanj - piramidu napravili vanzemaljci i da zato ljudi stalno vidjaju NLO iznad planine..Sve te price o vatrenim kuglama, zmajevima, glasu koji govori nepoznatim jezikom nemoguce je dokazati ,a ipak su svi pohrlili na Rtanj tog 21.12.2012-te.Ti cudesni oblaci koji se stvore niotkuda su "pokrice" za dolazak vanzemaljaca koji tu dolaze iz njima znanih razloga. Pitamo se sa pravom da je mozda bas Rtanj razlog sto svi zele nasu teritoriju, a ne ti putevi.Magija Rtnja verovatno ima pokrice jer ponavljam sve sto se prica mora da ima u osnovi bar neki dokaz. Ljidska masta je ogromna,ali ne moze da izmisli stvari kao sto su oblik Rtnja,njegovu supalju misterioznu unutrasnjost,te silne NLO nad njim i tu mgijsku moc pretvaranja negativne energije u pozitivnu.Znaci ova tema nije skorijeg datuma.O Rtnju i njegovoj misteriji zna se dugo. Ali se mozda sada vise o tome prica.Za vreme II svetskog rata Nemci su na Rtnju pronasli Grckog pastira koji je mislio da je 1800 i neka godina i pojma nije imao kako se nasao tu.Bog Ra za koga se veruje da je Egipatski obitavao je na ovoj planini , a inace bog Ra nije Bog jednog naroda vec onaj Bog sveg naroda na Zemlji.
Buducnost. Pa kad bolje razmislim potpuno ima logike jer gde god ima dima ima i vatre. Nekad  treba prihvatati  ono sto je logicno makar na prvi pogled izgledalo neverovatno. Sve te piramide na planeti vanzemaljci nisu ostavili slucajno. Kako sam neki dan pisala te dve take Srbija i zapadni deo Afrike su strateske tecke 9sam Bog ili vanzemaljci znaju zasto). Ameri koji su u direktnoj vezi sa njima znaju neke delice slagalice i zato su zapeli da uzmu Srbiju jer ona je "tezi zalogaj" jer je u Evropi, a sa Afrikom ce u konacnom obracunu lako izaci na kraj.
Proslost. Pa zar vi niste doziveli to iskustvo da vam baba i deda kuvaju Rtanjski caj. Sta god bi mi se desilo, kojagod bolest oni su mi gurali taj caj. Ne secam se tacno da li je bio tako delotvoran,ali da je imao neki poseban ukus pouzdano tvrdim. I dan danas bakina polica (baka ima 90-tak godina) od svih cajeva sadrzi jedino Rtanjski caj.
TREBA VEROVATI. I JUCERASNJA I DANASNJA TEMA SU ONE ZA KOJE TREBA ONO STO KAZU OTVOREN UM. TREBA VEROVATI !!!!

Нема коментара :

Постави коментар