среда, 24. септембар 2014.

SRBIJA I AFRIKA

SRBIJA I AFRIKA SU SESTRE PO MATERI.SVE STO TREBA DA SE ISPITA , RADI SE NA TERITORIJI SRBIJE I AFRIKE.Prosto ne znam odakle da pocnem? Ali da pocnemo od onog sto je meni nezamislivo i najstrasnije jer NE MORA  da se desava. Pustanje virusa"slucajno" ! Pa tako epidemija Velikih boginja kod nas, a u Africi Sida i Ebola.Sigurna sam da nije u pitanju slucaj nego ispitivanje na ljudima (koleteralna steta recimo).Zatim, klima. Sama od sebe da se ovoliko promeni  prosto je nemoguce..Unazad 20-tak godina , vise nego  za milione godina.Pa su u Keniji stvorili klimu u kojoj ne mogu da se gaje oni usevi sto su mogli do skoro, pa su u Srbiji unistili kukuruz takodje.U Keniji vise nista ne uspeva, a mi smo na dobrom putu da to dostignemo. Onda se pojavi MONSANTO KORPORACIJA KOJA PROIZVODI GMO HRANU KOJA salje "humanitarnu pomoc" verovatno u GMO  semenu i u Afriku i u Srbiju.Posledice su nesagledive jer se za sada "samo" zna za alergiju na glutein i neplodnost zena.SAMO!!!! Da li je to priprema da se i na Zemlji i na Marsu  gaji i konzumira, samo GMO hrana da bi se ljudskA rasa potpuno adaptirala na nju?. I.ako nije u pitanju HARPP ,sta je onda u pitanju.?Direktan ugovor sa Bogom?!Trece nimalo manje strasno.Ratovi.Srbija kroz istoriju zapocinje Velike ratove (mada ne razumem kako i zasto),a u Africi ratovi na lokalnom nivou traju uvek jer oruzje negde mora da se prodaje redovno.Ima nekih najava u novinama da ce 2015 -te opet poceti Veliki rat ( treci svetski po redu),a gde drugo nego u Srbiji i zbog Srbije.E MOJA SRBIJO! E MOJA AFRIKO!SESTRE SLATKE!!!
Buducnost. Nebeski kompjuter ima "bag".'Mis" se zaustavlja samo na dve teritorije.Srbiju i Afriku.Obzirom da ce cela planeta biti Amerika samo oni znaju zasto su izabrali bas ove dve teritorije, da im sluze kao poligon za ispitivanje svih uzasa Apokalipse.I SVI SU TU : I GLAD I BOLEST,I RAT I SMRT!!!
Proslost. To je u redu. Igrali su se sa nama i pre.Bilo je ratova,bolesti ,ali na osnovnu fiziolosku potrebu nisu nikad "udarili".Imali smo pravo da proizvodimo hranu,prirodnu i zdravu i da nam i porod bude takav.Alergija na hranu skoro i nije bilo.Ali kad su krajem 60-tih krenuli da nas AMERIKANIZUJU (koka-kola,bonbonice,cokoladice,zvake,MacDonalds) POCELE SU I ALERGIJE I  STERILITET OBA POLA
,jer zna se ko te proizvode najvise konzumira!!!! DECA I OMLADINA NARAVNO.
LJUDI UZMIMO SE U PAMET TO JE ZACARANI KRUG. GMO HRANA - KOLONIZACIJA MARSA- GMO HRANA I NA ZEMLJI I NA MARSU!!!!

Нема коментара :

Постави коментар